Dünde konununuzu okudum ama bu attığınız tüm videolarda bekçiler haklıdır. Bu tip durumlarda kalmadığınız çok açık. Birisi sizin üstünüze size zarar verebilecek bir aletle gelecek sizde gül atacaksınız!

Ama eminim siz yaparsınız! Kusura bakmayın ama alkolmetreye üflememek falan siz zaten niyetinizi belli etmişsiniz. Ben orada görevli olsam bu davranışlarınız sonucu pek iyi gitmezdi sanırım. Tahminlerimde de o durumda burada yazdığınız gibi konuşmamışsınızdır. Her kelimizin kıştırtıcı ve üst perdedendir diye düşünüyorum. Birde buraki yorumlarında şöyle biliyorum, böyle biliyorum diyorsunuz ama hep eksik veya sosyal medyada dolanan yanlış bilgiler mevcut. Mesela alkolmetreyi üflemek zorundasınız. Sonrasında kan için en yakın devlet hastanesine gitmek istediğinizi söylemelisiniz. Ama cezanın farklı adres gösterilmesi için bir şey diyemiyeceğim.
memurlarında benim kameramda açıktı. Sonrasında öncesinde senelerce alkol kullanmış bir adam olarak ve örnek videolarda teşkil gösterecek olursam size , ilk önce ceza kesmeyin vs. gibi giden konuşmalar sonrasında muhtemelen karakolda gözaltına alınma ile biter show a döner bir şekilde tartışma kavga çıkar bende bu çıksa zaten bekçiler saldırmaya hazır bir şekilde 4 yanımı sarmış durumdaydı ki alkollü sarhoş olsam olayın farkında olup çevremde dönenlerinde farkında olmam.
2. olarak güzel arkadaşım ben zaten yine söylüyorum kimsenin üzerine köpek falan salmadığım gibi bekçiden zaten kaçmadım arabayı şöyle az ileri koyayım dedim köpek ensemden havlayıp duruyor dışarı çıkacam diye uğraşıyor dur diyorum falan hala bana tepkisi çek arkadaşım arabayı sağa vss. şeklinde olunca bende 150 metre uzaklaştım. Benim mahalle medellin gibi 300 tane ara sokak var girebileceğim çalabileceğim 500 tane kapı var yani ben arabayı bi ara sokağa koysam bi kapıyı çalsam zaten bulamazlar 300 tl ile kurtarırım. neden geri döndüm sence.
ve salmadığım köpek kalabalığı görüp koruma iç güdüsü ile havlıyorsa bunu anlatamaya calisiyorsam bundaki sucum ne? lütfen birşeyleri savunucam diye boşa uğraşma okuyorsan gözlerinle okumanı tavsiye ederim..
Dediğim gibi burda konuştuğun gibi konuşmadığımı söylüyorsun örnek teşkil edecek bir çok video internette zaten mevcut görevli memur her ne olursa olsun vatandaştan kimlik isterken bile görebilirmiyim demek zorunda çünkü biz ortadoğudada yaşamıyoruz hindistandaki gibi elid değnekli polislerde gezmiyor. kusurada bakma bende öyle eşgal bir tipte değilim ne bileyim örnek vermek gerekirse dövmeli jiletli façalı yada vs.
neyse sana daha anlatmak isterdim ama ne taraf olduğunu gördüğüm için uzatmak istemiyorum umarım başına GELMEZ eğer gelirse bir gün anlarsın
ceza iptal olsun yada olmasın bu benim yaşamış olduğum bir olay olarak kalacaktır. haklıyı haksızı artık gerekli mercii belirleyecek
ya öyle bi durumdayızki şaka değil adliyedeki mübaşir bile sen benim kim olduğumu biliyonmu modunda sadece bir tanıdıığın ettiğin vs. olması olayları değiştiriyor. dediğim gibi umarım başına gelmez