Hocam içerisinde olduğum bir sektör olduğu için açık konuşuyorum makale yazmak çok berbat. En azından bu fiyatlarla. Ben 100 kelime için 10 lira istiyorum bu yüzden müşteri bulmak zorlaştı diye başlarda üzülmüştüm ama fark ettim ki kafam rahatlamış. Özellikle uzun süreli editörlük işleri aldığımda birkaç ay sonra bu işten ziyade eziyete dönüyor benim için (genellikle bunun sebebi sürekli farklı konularda yazı yazmak) . Bu yüzden size tavsiyem bir değil birkaç kişiyle çalışın. Evet siz diyebilirsiniz bir kişiyi bile bulmak zor birkaç kişiyi nasıl bulayım diye ama sorumluluğu böldüğünüzde ve özellikle kategoriye göre yazar ayrımı yaptığınızda (örneğin teknoloji makalesi ise teknoloji konularını takip eden biri, araştırılması gereken bir şey ise araştırmayı seven üniversite öğrencileri gibi) harika sonuçlar elde edebilirsiniz.
Dediğim gibi başta zorluk çekeceksiniz fakat iş düzene oturursa kafanız daha rahat olur.
Makale alanında şu an iş almadığım için umarım reklam gibi algılanmaz. Kolay gelsin