hatalı basımların değeri fazla oluyor
Hatalı basım sebebiyle 0 görünmüyor 1 tl eder.
Koleksoyonculara satabilirsen 500'e kadae gider
2-3k rahat alıcı bulursun hocam. koleksiyoncular direkt alır
Fazla etcegini sanmıyorum hocam
Hocam koyun sahibinden ve letgo 'ya, yazın 20.000 TL en az, zaten haberlere çıkarsınız kısa sürede. Haberlerden bir koleksiyoncu gelir verir parayı alır
Hickimse almaz. Hatalı 100 liraya 150 verdi koleksiyoncu.
Merhaba,
Eskiden basım hataları az olduğundan yüksek tutarlara satılabiliyordu. Hatalı basımlar çoğaldığı için düşündüğünüz kadar etmeyebilir.
Çil değil bu sebeple değerine en fazla 50 TL olacaktır. Çil olsa en fazla 150 TL olur
10 TL vereyim hocam
Bu arada Emisyon değeri 1-2-3-4 olan grupta böyle hatalı paralar çok değerlidir. 30-40 Bin civari rahatlıkla eder. Fakat 5. Emisyon sonrası ancak değerinden 50-100 TL fazlaya o da alıcı bulursan.
sahibindene felan 1000 tl den bi koy teklif gelecekmi
dostlar 1.si para çil değil yani değeri 10 lira eder normal olarak. ikincisi sıfır eksik olan paralar hatalı basım kabul edilmez çünkü sıradan bi aseton ve pamuk ile sizde para üzerindeki yazıları silebilirsiniz. (yasal olarak paraya müdahale etmek suçtur ve ciddi cezaları vardır sakın denemeyin)
hatalı basım paralara örnek verecek olursak;
yani kısacası elinizdeki para 10 lira eder. hiç bir koleksiyoncu 11 lira bile vermez ona. kendim de para koleksiyoneriyim...
Hevesinizi kırmak istemem ama, bir profesyonelin ağzından;
Yorumlarınız için teşekkürler. Bügün fırından ekmek alırken bu 10 TL yi verdim. Normal 10 TL ile aynı değerde olduğunu anladım.