6 ay birisiyle çalıştım, çalıştığım kişi resmen son dönem beni enayi yerine koydu, makalelerin geneline spin atmış çekti gitti. Başka birisini buldum, bu da işin kolayına kaçmış, aynı makaleyi farklılaştırmış yollamış. Yahu bazı insanlar hem piyasada iş yok diyor, hem de aldığı işi de alnının teriyle yapmak yerine karşısındaki insanı enayi yerine koymaya çalışıyor. Ben buna bir anlam veremiyorum.
Bugüne kadar en ufak bir sorun dahi yaşamadığınız, makalelere spin atmayan, sağdan soldan makaleleri toplayıp da 3-5 cümle değiştirmeyen hakkıyla işini yapan kişiler varsa etiketler misiniz? Bende dahil olmak üzere, ihtiyacı olan kişiler faydalanmaya çalışır belki bu vesileyle.
Makaleye ne ücret ödediğinizi sorabilir miyim?
kelime başı ne ödüyorsunuz kaç kelimelik yazdırıyorsunuz
sorumu sormuştum ve cevap alamadım.
Bunu şundan sordum. 10+ senedir profesyonel olarak SEO ile ilgileniyorum.
%100 SEO uyumlu bir makale nasıl yazılır iyi bildiğimi düşünüyorum.
Konuyu şöyle bağlayım. Şu an bir konuda makale yazmak istesem yapılan araştırma ve makalenin yazılması en az 2-3 saat sürer.
Bu şekilde iyi bir makaleyi ancak sitenin kendi sahibi yazar.
R10'da satışta yapılan şudur. Otomasyondur. Cebinizden en kolay yolla paranın alınmasıdır. Kimse bir makale için çok fazla uğraşmaz. Biri benden 700 kelimelik bu yazıyı 100 tl yaz deseler yazmam mesela ki şu an makale ücretleri nedir bilmiyorum.
Diğer bir sorun ise makale yazmayı çok iyi bilen kişilerin de SEO'dan habersiz makale yazmaları.
Doğru birini bulmanız kolay değil. Bulsanız da ücrette anlaşabilmeniz zor.
Saygılarımla...