Ozturkm2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli üyeler merhaba

Elimde zulamarket.com domaini bulunmakta Zula oyununu ülkemiz içinden çıkan bir diğer olduğu için seviyor ve boş zamanlarımda oynuyorum emeği geçen herkese ise teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya kadar olan kısmı geçtikten sonra ben bu domaini projelendirmek istiyorum tabi ki marka ihlali olmamasını istemiyorum ve oyun ile alakalı bir şey yapmak istemiyorum, Zonguldak - Uşak - Lüleburgaz ve Adana İllerini içine alan ben bunu Zula diye kısaltma yaptım 😊 bu illeri içine alan marketleri listelemek istiyorum adreslerini isimlerini telefonlarını vs. Paylaşmak istiyorum. Aceba marka ihlali yapmış mı olurum. Bilgililere arz olunur
https://online.turkpatent.gov.tr/tra...ademark_result

Bu adresten marka patent başvurularını kontrol edebilirsiniz. Zula adı altında tescil edilen birden fazla marka var, ETİ ve MB oyun yazılım başta olmak üzere. Yakın tarihte zula adıyla taleplerden reddedilenlerde var. Herhangi bir problem yaşanmaması için kontrol etmekte fayda var. Profesyonel yardım almak isterseniz marka patent hukukunda uzman bir arkadaşıma yönlendirebilirim. İyi çalışmalar.