Merhaba arkadaşlar,

Değerli arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim. Bu konu çok suistimal edildi. Hizmeti sonlandırıyorum.

Herkese iyi forumlar.

@nightlovell; (Opencartdestekturkiye.com) ve ben ortaklaşa bir karar aldık; foruma fayda sağlamak amaçlı böyle bir konu açtık.

Opencart ile alakalı modül, geliştirme veya yaşadığınız sorunları buraya detaylı bir şekilde aktarmanız durumunda size hızlıca yardımcı olacağız.

Ek olarak okumanızı rica edeceğimiz bilgiler:
  • Eğer problem uzak masaüstü bağlantısı gerektiren bir durumsa size verilen tarih ve saatte müsait olmaya özen gösteriniz. (15TL ücret talep edeceğiz)
  • Eğer modül 2-3 saatten fazla vakit alacaksa size yöntemleri anlatırız, modül öneririz veya dilerseniz ücrete tabi çalışmayı gerçekleştirebiliriz.
Konuya mesaj olarak aşağıdaki şablonu kullanabilirsiniz.
Alıntı
Opencart Sürüm: Örn:Opencart 3.0.3
Tema:
Talep başlığı:
Talep detayları:
Eğer ödemeyi bize değil herhangi bir yardım kuruluşuna bağış yapmak isterseniz bizim için bu da uygundur. ve bunu konu altında paylaşırsanız bu bizi 2 kat mutlu eder.

Göndermeniz gereken dosya var ise: m@fskgrup.com veya pm kullanabilirsiniz.

Güncelleme: 06/04 15:01
Konu çok baltalanıyor yeni hali bu

Güncelleme 26/03 22:54:
Arkadaşlar, konu sanırım yanlış anlaşıldı. "Bedava hizmet" değil. Herkesin faydalanabileceği bir konu oluşturmaya çalışıyoruz. Sorunlarınızı PM üzerinden değil buradan belirtirseniz tekrar tekrar aynı soruları cevaplamış olmayalım. Bu konuyu bir kütüphane gibi yapalım, kim ne arıyorsa bulabilsin fikrindeyiz.

Sevgiler,
Herkese iyi forumlar.

29.03.2021