Cimer tarafından en yakın polis merkezine başvurmak için yönlendirilirsiniz
We aleyküme selam
Savcılığa kanıtlar ile birlikte suç duyurusunda bulunun
Cimer'e değil de, gönderilen mesajlara ait ekran görüntüsü çıktıları ile birlikte bir polis merkezine veya savcılığa gidip müracaat ederseniz daha çabuk sonuç alırsınız.
Çünkü Cimer'in de yapacağı, başvurunuzu sizin yargı çevrenizde bulunan adliyeye yönlendirmek. Bu da en az 4 ay sürer.
Hakaret suçu 1 mağdura karşı işlenmesi halinde 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası olarak tanımlanmıştır.
Eğer suçun unsurları oluşur ise her mağdur hakkında bu verilen ceza ayrı ayrı uygulanır.
Uzlaşmaya tabidir. (kamu görevlisi, vb. halleri hariç)
neden çıkmasın sonuç hocam davacı olun.
Davacı olursanız hapis'e kadar yolu var.

Başıma geldi. Sizde ettiyseniz oda beni tahrik etti vs vs uzar ama.
Cimere yazınca muhtemelen birkac hafta sonra en yakın karakoldan ifade ve kanıt için çağırırlar. Onun yerine gidip direk karakola şikayetçi olun. Ama küfürler karşılıklı ise işin rengi değişir ona dikkat..
cimer'e şikayet etmek yerine
polise ihbar edin.
cimer de sonuçta en yakın karakola bildirecek.
daha sonra kişi hakkında davacı olun.
Cevaplar için teşekkürler. Tek taraf küfür etti ben daha bir şey demeden küfür etmeye başladı.
Letgo'ya ilan koymuş ucuz bir bilgisayar, bende fotoğraf istedim, fotoğrafları attı, sorunu var mı vs yavaş mı gibisinden soru sordum. Başladı boş muhabbete gerek yok dedi hadi hadi falan yazmış.
Bende boş yapan sizsiniz, ukalalığa lüzüm yok dedim başladı küfür etmeye. ben sadece şikayet edeceğimi yazdım, yazdığım halde tekrar küfür etti. Olay bundan ibaret.