Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar Efendim
Herkese güzel bir gün dilerim. Oğlum da bu forumda ama benden uzakta yaşıyor zamanı olmadığı için de bana iletti yazmam için.
Oğlum İstanbul'da ve yabancı bir nişanlısı var aramızda nişan vs yaptık şimdi evlenmek istiyorlar ve tüm belgeleri hazırlamışlar.
Hanım kızımız İTALYAN , oğlum TÜRK
Evlilik işlemleri nasıl yapılacak işten başını kaldırmadığı için yazmamı istedi? Evlenen var mı Türk olup Türkiye'de evlenen resmi olarak
Konsoloslukta mı yoksa evlendirme dairelerinde mi evlenmesi gerekiyor?
Tam olarak süreç nasıl işliyor.
Belediyeyi aramış ordaki evlendirme dairesini tam net bilgi vermemişler tekrar gidip yüzyüze konuşacakmış ama bende burda bilen duyan vardır diye yazmak istedim.
Son yıllarda bu internet işlerine heveslendim , şimdi ingilizce öğreniyorum yoksa gelinle konuşmam zor ikimizde ortak dilimiz olarak bir dil kullanamıyoruz.
Youtube'den bakıyorum ''how are you?'' ''-Good'' böyle böyle başlıyoruz bakalım neler olacak heme heyecanlı birşey hemde biraz korkutucu biriyle iletişim kurmamak farklı bir ülkeden biriyle
kan bağı olup bir aile olmak
Yukarıda bulunan durum ile ilgili bizi aydınlatan herkese çok teşekkür ederim. İyi dileklerini sunan güzel r10 ailesinede teşekkür ederim şimdiden.
Allah herkesin gönlüne göre versin . Bol kazançlar mutlu hayatlar versin.