Merhaba hocam
Kafasına göre tabirini burada kullandım fakat dilekçemde gerekli şeyi yazdım. Araştırmalarıma göre Daha öncede bu şekilde şikayetler olmuş ve telsiz kayıtları dediler ve görev verildimi diye bakıldığında verilmediği görülmüş ve 2000-3000 e yakında bu şekilde sadece fethiyede cimer müracaati varmış.
Saat 9 dan sonra değil 8:45 de evden cıktığımıza dair görüntüleride komşunun dükkan kamerasından biraz önce alıp dosyama ekledim içki içmek amaçlı çıkmış olsak 8 de marketler kapanıyor ayrıca evde içki olmuş olsa neden dışarı çıkalım şeklinde ek savunmamıda ekledim.
Ben kimliğimi verebileceğimi fakat köpek araç içerisinde kalabalığı görüp saldırmaya başladığı için biraz ilerli çekeyim diye bildirdiğimde verdiği tepkiyi zaten dilekçemde belirttim. Ayrıca kaçmışım zaten ara bi sokağa aracı koysam neden dönüp konuşmak için kendilerine bakayım yani bana arkamdan maksimum yazacağı ceza 300 tl çevirmeye durmamaktandır.
Aynı gece ve sabahı 155 ve Yetkili karakolu arayıp durumu izah ettim fakat yardımcı olmadılar bununda bilincindeyim ses kaydım olsun diye bunu yaptım alkollü olsam konuşmam bozuk olsa neden 155 i arayayım
Yanımda kuzenim var kendisi öğretmen ve hayatında böyle bir olay hiç yaşamamış dokunsan ağlayacak memuriyetime birşey olacak tribine girdi yani zaten yanımda biri var şahit olarak çağıracaklardır mutlaka. Lakin dediğim gibi anlatmaya çalıştıkca bekçiler saldırmaya hazırlanıyordu en ufak bir kelimemde daha yere yatırılıp ters kelepçelenirdim ki keşke yapsaymışım en azından hastanede alkol rapooru verebilme ihtimalim doğardı.
Herşey gönlünce olsun usta