Hocam siz amerikalı toptancılar ile mi çalışıyorsunuz? Amerikalı toptancılar bizden şirket zorunluluğu istiyor mu?
Merhaba hocam evet Amerika'daki toptancılar ile çalışıyorum.
Edindiğim tecrübelere göre aktarayim size. Şirketiniz türkiyede diyelim toptancı ile anlaştınız ama toptancı türkiye adresine fatura kesmiyor. daha doğrusu yurtdışına fatura kesmiyor.
Fakat her şey sizde bitiyor profesyonel olduğunuzu gerçek bir alıcı olduğunuzu dile getirirseniz neden olmasın.
Bir toptancı vardı kesinlikle kesmiyoruz tr adrese fatura dedi. ingilizce bilen arkadaşıma arattırdım bir şekilde hallettirdim.
Yani aslında olay konuşmada bitiyor. Bizim türkler maillerde direk amazon linkini atıp bundan istiyorum ne kadar diyor. toptancı maile bile bakmaz.
Mailde kurumsal bir imaj vermeniz lazım mesela depo adresinizi verebilirsiniz mail imzanızda web siteniz olursa güzel olur. bunlar dikkat çekiyor ve geri dönüşler olumlu oluyor.
Kimi toptancılar tr adresi sorun etmiyor. amazon sizden fatura istemeyebilir hiç belli olmaz ama bir zaman sonra geçmiş satışların faturasını ister.
faturalı iş yapmanızı öneririm.