10

?
Gelin hocam API gerektiren SaaS sistem kurulumu yapın anında göndereyim 10 TL ücretini, bu kadar doğru kullanıcı adı seçimi görmedim şaka gibisiniz...
Her ne kadar dökümantasyon olsa da sadece belirli bir işletim sisteminde çalışan scriptlerden tutun, php versiyonuna eklenti kurmanızı gerektirecek scriptler var.
Bilgisizliğinize veriyorum yorumunuzu...
Örnekte bırakıyorum, eminim okuduğunuzda tatmin olmayacaksınız: Flarum, AutoVM, LMS Sistemler, Smart School, diğer CRM'ler.
Kullanıcı adımı şaka olarak yorumladıysanız muhtemelen geçici bir inme geçirmiş olabilirsiniz. Sağlıklı bir bir sistemin ortaya çıkartabileceği bir yargı kesinlikle değil. Bilgisizliğime verirken dikkat edin efendim incinmeyin. 12 yıldır sizin 10

? dediğiniz yazılımları geliştirip pazarlıyorum. Gelmişsiniz bana Flarum diyorsunuz. Şu saydıklarınızın tamamı dahil bu güne kadar tanıdığım tüm geliştiriciler veya firmalar bir ürünü satıyorsa onun kurulumu ve stabil olarak çalıştırılmasıyla ilgili üstüne düşen görevi yapar. Siz merdiven altı diye tabir ettiğimiz önüne gelen her şeyin illegal versiyonlarını kullanmaya çalışan kişiler veya kurumlarla çalışıyor, irtibat kuruyor olabilirsiniz ve destekten mahrum kalan kişilere belki 10, belki 100, belki 1000 liralara varan kurulum ücretleri de çıkarmış olabilirsiniz ama neye dayanarak bilgisizliğimi ölçmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Bilal Bey'in yazdığı scripte konuyu gördükten hemen sonra girdim göz attım. Sade, şık ve gayet güzel bir iş ortaya çıkarmış. Birisinin onu kurmasına dahi ihtiyacı yok. Eğer bakmaya erindiyseniz incelemenizi ha inceleyip çözemediyseniz müsait bir göz doktorundan randevu almanızı öneririm.