Hocam biz kriproda bir gün sonrasını kestiremiyoruz siz 2-3 yıl sonrasını sormuşsunuz. Tahmin etmesi çok güç hocam. Eğer boğa başlarsa tüm bakiyeniz erir. Bundan dolayı sürekli piyasayı inceleyin derim. Ayrıca eğer uzun vadeli yatırim yapacaksanız yatırımınızı esnek stake etmenizi tavsiye ederim. (Farm işi karışıktır, benim dediğim stake pool stake dir.) Yatırım tavsiyesi vermeyeceğim ama uzun vadede önü çok açık coinler var. İyi araştırın derim .

Ekstar bilgi: Binance hesabınıza 5-6 aydan uzun bir süre giriş yapmazsanız hesabınız onaya düşer. Hesabı tekrar aktif etmek için çok uğraşırsınız. Bundan dolayı coinleri aldım birkaç sene bakmayayım yapmayın derim.

Ekleme: Yazmayacaktım ama yazmadan geçmek istemedim. Her gün yaklaşık 10 adet yeni coin çıkıyor ve bir o kadar da coin tarihe gömülüyor. Yatırım yapmadan önce gerçekten iyi araştırın. Kendinize şu soruları sorun;

Coin ne için kullanılıyor?
Coinin arkasındaki isim güçlü mü?
Birkaç yıl sonra bu coin bu kadar popüler olur mu?
Wallet sistemi iyi çalışıyor mu?
Hangi ağda işlem görüyor? (Akıllı komtratları neler?)
Transfer süresi ve gas ücretleri nasıl?
Hangi borsalarda listelniyor?
Max arzı var mı? Varsa max arza ne kadar yaklaşmış? Max arzı yoksa bu coin değerini nasıl koruyor? Yakılma işlemi vb. bir sistem var mı?
Bu coin yasal anlamda sorun yaşayabilir mi?
Coin hangi borsalarda listeleniyor?
Coinin ortalama hacmi ne?
Coin diğer coinlerden ekstra ne hizmetler sunuyor?
Gelecek projeleri neler? Bir yol haritaları var mı?

Not: İşlem yaparken kendizi üzmeyecek bir miktarda işlem yaptığınıza emin olun. Yorumum yatırım tavsiyesi değildir. Size bol şans dilerim.