Dediğim gibi Allah çarşını pazar etsin kardeşim. İsteyen alır isteyen almaz bence konuların çelişkili sadece bu kadar
Allah herkesin rızkını da, hakkını da verir o konuda bi eksikliğim yok, duan için de teşekkür ederim.
Dediğin gibi isteyen alır, istemeyen almaz, bedava da veremem her beni arayana, satın alanların hakkına girmeye gerek yok..
Her cevapta "Allah" kelimesini kullanıyorsan, önce biraz insanların hakkına girmemeye çalış en büyük günah bu çünkü, satışlarını baltalamamaya çalış, garip bulduğun yeri de gelip bana sorarsın, tekrar 1 saat anlatırım sana, verdiğim garantiler de twitter instagram kapanmadığı sürece sana nettir, istediğin zaman bu mesajları hatırlat benim garanti verdiğim cümleleri de konu silinirse diye ss al beklet.
canın sıkılırsa da ara, konuşalım sohbet edelim ama bu tür ihanetlere de gerek yok, sevgiler herkese son mesajımdır, whatsappdan ve ö.mesajdan sabır konusunda dualarını esirgemeyen dostlarıma da çok teşekkür ederim.
yine sorusu olan varsa bu konu altından cevaplarım, garanti isteyen varsa bir zahmet arasın konuşalım, sözleşme bile yaparım eğer birlikte çalışabileceğim insanlar varsa burada.