PFC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun sunucumda verilerin tutulması için mysql kullanıyorum
sunucularda işlem çok olduğu için default max_connections ayar yeterli olmadı bende 500 üzerine çektim
fakat işlemler artıkça bu oran gene yetmemeye başladı bunun üzerine 2000 seviyesine çıkarttım sorum şu ki bu

yükseltme tehlikeli olabilir mi? veya saldırı konusunda sıkıntı çıkarabilir mi?
bu konuda bilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

not: Mysql sunucumun barındığı makine centos 7 işletim sistemi ve özellik olarak yüksek
hocam kendi cevabını vermişsin aslında ot: Mysql sunucumun barındığı makine centos 7 işletim sistemi ve özellik olarak yüksek
bu tür durumlarda ben yıllarca cs 1.5 1.6 hl ko pvp sro metin2 ts cok iş yaptırdım kısacası her konunun bağlandığı nokta internet hızın upload değerin fakat max_connections dediğin kısım hostinglerde resellerde de yetersiz kaldığı için müdehale edebilmek adına sanal sunucuya geçiliyor şuan sana değeri o yap bu yap diyemem ama kurdugun oyuna veya siteye göre her clientin çektiği internet kullandığı cpu ve ram olarak hesaplarsan ve buna spam ve saldırıları ekle ona göre kendini kofigüre edebilirsin ama benim tavsiyem fazla uçma oyunun sorunsuz calıssın diye değerlerini yükselt bir sorun olmaz ama baktın lag ping başladı makina zorlanıyor bak değerlerine ne kullanıyor en çok ona göre sunucunu yükseltirsin iyi forumlar dilerim