OSLO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bişey almadan ne sattığını bilmeden, satın alanlar memnunken birde üzülecek konumda olan sen değilsin. sen üzülünecek lonumdasın. arkadaşla hiç bir yakın diyalogumuz olmadı ama gayette uğraşmış memnunuz ve tavsiye ediyoruz. Satın alma yapmaman ne sattığını bilmemen yani sırf karalamak için artniyetle boş boş yazdığın anlamına geliyor. Biz bile memnun müşteriler sinirleniyoruz Allah arkadaşa sabır versin. senin gibi arkadaşlarıda forumun kalitesi açısından uzak tutsun. ne desen boş. satıcı iyi bir fikri satıyor sende belliki başka bir sebepten almadığın bilmediğin bir şey için yorum yapıyorsun
Haklısındır ne diyim. Bence garip bir durum bunu da tek düşünen ben değilim emin ol. Bu güne kadar da kimsenin konusunu baltalamadım baltalamamda emin ol hocam. Ortalık karıştırmaya veya garez çıkarmaya hiç niyetim yok. Yukarda da belirttiğim gibi 1 saate yakın sorularıma cevap verdi beni tatmin etmedi almadım. Bu adamla da hiç bir sıkıntım yok anladın mı ama gözümün gördüğü şey tutarsızlık bunun arkasındayom