Ben sana hiç bir şey demiyorum

Sadece son demek istediğim şey zaten forumun yüzde 95'nin bildiği bir hesap satışı yapıyosun. İnstafly ayarlarından da bahsediyorsan; konuda iki tane baba gibi konu linki var başka hocalarımızın ücretsiz açtığı spama düşmeyen insatfly ayarları diye 6 ay boşuna uğraşmışsın.
Güzel kardeşim ekmeğinde şu kadarcık gözüm varsa gözüm çıksın. Ancak sence normal mi 2 gün önce twitterdan gram anlamadığını bildirdiğin bir konu açmışsın, 2 gün sonra 1600 tl gelir modüllü fenomen olma e booku satıyorsun bunu çözmek için kaç ay uğraştın ?
Birincisi ben instafly taktik kiti satmıyorum, bir iş modeli satıyorum ve kitabın içeriğini müşteriye almadan önce yapacağı işi anlatıyorum, zaten biliyorsa almıyor - ki kitabın içeriği hakkında 1 kelime bile bilmezken nasıl böyle bir iftirada bulunabilirsin? Madem forumun %95'inin bildiği bir konu, neden 1 saat kitap içeriği hakkında konuşmaya çalışıp her konu hakkında soru sordun?
Twitterdan gram anlamakla bir alakası yok, hesabın en alt kısmında retweet edilen bir +18 gönderi vardı ve retweet edilen kişi beni engellediği için retweet'in silinmesi imkansız olduğu için hesapta bir bug oluştu ve anlaşılmaz bir şekilde hatalar oldu, twitter ile olan maillerim de var kendileri de onaylayıp yardımcı olacaklarını belirttiler, istersen buraya da atarım.
Hesapta hem shadow ban yok, hem de etkileşim & görüntülenme almıyordu.
Ben 50 takipçiyle her tweetine o kitapta yazanlarla +250 fav alıp hızlı bir şekilde takipçi kasacağını
sana garantiliyorum, alacak mısın?
Ek olarak şuna da cevap vereyim; ben 6 ay boşuna uğraşmadım. Tolga hocamızın bütün VDS ipleri banlı, çok zor önermiyoruz demesinin üzerine ve çoğu kişinin vds konusunda instalfy'ı çözememesi üzerine testler yapıp geliştirdim ve sadece 1 saatte vds makinada 400 takip attım bunu da ssleyip konuya attım.
buyrun buraya tıklayıp gidebilirsiniz;
tıkla
hadi gir bakalım bir vds sunucuya şu yaptığım ss'in aynısından başarıp yap.