Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen kitapta yazan her şeyi telefonda sorup öğrenmeye çalıştığın için ben sana içindeki bilgiyi veremezdim, satın alan adamın hakkına girmek hoş mu?

ben o bilgiyi alabilmek için 6 ay'dan 2'şer tane instafly lisansı alıp 6 ay denemeler yaptım sırf o e-bookları yazabilmek için, teknik geliştirdim o yaptığım işten sıkılıp e-book yapmaya karar verdim ve hem forumumuzun moderatörü hem de instafly'ın yapımcısı kitabı 2 kez okuyup referans olduğunu da belirtti.

şu yaptığının aynısını gidip bir de instafly için konu açıp yapsana? e yapmaz tabi, adamın işi gücü var sana telefonda 1 saat vaktini ayırır mı? vaktini ayırırsa da gelip burda baltalarsın.

kardeşim kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmasın kimse, özellikle hedef belirtip vurmaya da çalışmasın, ben bu kitabı yazmak için 6 ayımı verdiysem ve bu kitap 11 günde 28 satış yapıp ben her müşterimi memnun edebildiysem bu benim için bir başarıdır.

İsteyen konuya girer satın alanların yorumuna bakar, isteyen ticaretlerime girer verilen puanlara bakar, isteyen de alıcılardan herhangi birine mesaj atıp aldığı için pişman mı diye sorar, bu kadar.
Ben sana hiç bir şey demiyorum Sadece son demek istediğim şey zaten forumun yüzde 95'nin bildiği bir hesap satışı yapıyosun. İnstafly ayarlarından da bahsediyorsan; konuda iki tane baba gibi konu linki var başka hocalarımızın ücretsiz açtığı spama düşmeyen insatfly ayarları diye 6 ay boşuna uğraşmışsın.
Güzel kardeşim ekmeğinde şu kadarcık gözüm varsa gözüm çıksın. Ancak sence normal mi 2 gün önce twitterdan gram anlamadığını bildirdiğin bir konu açmışsın, 2 gün sonra 1600 tl gelir modüllü fenomen olma e booku satıyorsun bunu çözmek için kaç ay uğraştın ?