sontorun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin danışmanlığını verdin hocam bundan 4-5 gün önce konuma kitabını önerdin ulaştın sorularımı sordum sohbet ettik kapattık. Senden bir şey satın almadım sebebi ise anlattıkların beni almaya itmedi. Sen bana bedava bir bilgi de vermedin yanlış mıyım ? ekstra olarak seni karalamak istemedim yine de sen kendini belli ettin... Senin yaptığın yanlış, bilinen bariz şeyleri insanlara satıyorsun zaten o dediğin paraları kazanıyor olsan e book satışını yapmazsın yanlış mıyım ?

sen kitapta yazan her şeyi telefonda sorup öğrenmeye çalıştığın için ben sana içindeki bilgiyi veremezdim, satın alan adamın hakkına girmek hoş mu?

ben o bilgiyi alabilmek için 6 ay'dan 2'şer tane instafly lisansı alıp 6 ay denemeler yaptım sırf o e-bookları yazabilmek için, teknik geliştirdim o yaptığım işten sıkılıp e-book yapmaya karar verdim ve hem forumumuzun moderatörü hem de instafly'ın yapımcısı kitabı 2 kez okuyup referans olduğunu da belirtti.

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı okudum. Gerçekten çok başarılı bilgiler yer alıyor. Programı bilerek kullanmak her zaman çok daha verim sağlıyor. Eline sağlık hocam.
şu yaptığının aynısını gidip bir de instafly için konu açıp yapsana? e yapmaz tabi, adamın işi gücü var sana telefonda 1 saat vaktini ayırır mı? vaktini ayırırsa da gelip burda baltalarsın.

kardeşim kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmasın kimse, özellikle hedef belirtip vurmaya da çalışmasın, ben bu kitabı yazmak için 6 ayımı verdiysem ve bu kitap 11 günde 28 satış yapıp ben her müşterimi memnun edebildiysem bu benim için bir başarıdır.

İsteyen konuya girer satın alanların yorumuna bakar, isteyen ticaretlerime girer verilen puanlara bakar, isteyen de alıcılardan herhangi birine mesaj atıp aldığı için pişman mı diye sorar, bu kadar.