hocam kusura bakmayın 2 gündür sırf bu işle uğraşıyorum. teknofirstte kurdum olmadı. xenforo ile aynı cpanelde olmasın o sıkıntı yaratabilir dediler. yeni cpanele kurdum yine ilk sunucu tepkisi 2sn.
güzelnette farklı bir domain üzerine kurdum temayı oradaki sunucu ilk bekleme süresi daha iyi durumda. 1n altında. olayın sunucudan olduğunu anlıyorum buradan. size birşey yapın demiyorum admin isteyip bakarsınız bu sizin sunucunuzdan kaynaklı dersiniz bunu yapabilirsiniz. kendi sunucunuza taşıyın diye birşey demedim. 2 gün uğraştım sunucudanmış diye anladım. bunu sizin bana yazmanız daha kolay olabilirdi. siz olayın sebebini söylemek yerine yapabileceğimiz birşey bulunmamaktadır demeyi tercih ettiniz.
tr de geoit kullanan sitelerden bana örnek atarsanız bunu da doğrulamış olurum.
Elbette istemediniz öyle bir şey, abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum.
Bir kere zaten yaptığınız test hatalı
www. yok ki sitenizde siz neden www. linki ile test yapıyorsunuz kafadan 2.5 sn kayıp var orada
https://cdn.r10.net/editor/119290/3397716388.png
ilk sayfada zaten kullanan müşterimiz geri bildirimde bulunmuş size. benim müşteri sitesi paylaşmam doğru olmaz,
theme detect siteleri mevcut oradan kullanan siteleri bulup kendiniz test yapabilirsiniz ek olarak bir skor garantisi sunmuyoruz ve demo skorları şöyle süper böyle süper gibi bir vaatte vermedik dolayısıyla bir şey kanıtlamaya gerek yok.
böyle bir garanti de nasıl verelim ki zaten gördüğünüz gibi görünen veya görünmeyen bir çok parametre sonuçları etkileyebiliyor
konu sahibinden özür diliyorum ancak müdahil olmak zorunda kaldım, iyi geceler.