Demoda kurulu litespeed cache'nin hazır ayarlarına kadar zaten paylaşmışız demoda yapılan işlemler tek tek dökümantasyon sayfasında yer alıyor bunların dışında ne yapmamızı bekliyorsunuz ki bir şey yapamayız cevabını ters bir cevap olarak algıladınız? Ne yapılabilir ekstra olarak bizim sunucuya mı taşıyalım sitenizi. Ki demolar aynı sitede yaklaşık 30 kadar wordpress kurulu bir paylaşımlı hostingde barınıyorlar.
Sitenizin skorları da aşağıda
https://prnt.sc/10uiuim https://prnt.sc/10uiwt3 https://prnt.sc/10uiziz
hocam kusura bakmayın 2 gündür sırf bu işle uğraşıyorum. teknofirstte kurdum olmadı. xenforo ile aynı cpanelde olmasın o sıkıntı yaratabilir dediler. yeni cpanele kurdum yine ilk sunucu tepkisi 2sn.
güzelnette farklı bir domain üzerine kurdum temayı oradaki sunucu ilk bekleme süresi daha iyi durumda. 1n altında. olayın sunucudan olduğunu anlıyorum buradan. size birşey yapın demiyorum admin isteyip bakarsınız bu sizin sunucunuzdan kaynaklı dersiniz bunu yapabilirsiniz. kendi sunucunuza taşıyın diye birşey demedim. 2 gün uğraştım sunucudanmış diye anladım. bunu sizin bana yazmanız daha kolay olabilirdi. siz olayın sebebini söylemek yerine yapabileceğimiz birşey bulunmamaktadır demeyi tercih ettiniz.
tr de geoit kullanan sitelerden bana örnek atarsanız bunu da doğrulamış olurum.