Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense onayı = Boş cüzdan.
Boş cüzdan ile zengin olunmuyor. zaten emek verip bakımı yapılan projeye bir gün adsense başvurusu yaptığınızda onay alıyorsunuz. Daha önce almanın anlamı ne ki? zaten ileride bakiyeniz şişmeyecek. Sizin için söylemiyorum genel olarak fikrimi belirtmek istedim. 20 içerik ile günde 60 tekil alıyorsunuz diyelim. 600 tekil ile neredeyse sunucu masrafı zor çıkıyor. Günde +1000 tekil ile cüzdana bir şeyler girmeye devam ediyor. Adsense onayı hizmetlerini de anlamıyorum. Zaten projeye emek verilirse adsense onayı diye bir ifadeye gerek kalmıyor ki. Başvuruyorsun onaylanıyor. Diğer türlü sadece onayına uğraşılan bir proje nereye kadar gidecek ki? Zaten oraya kadar gidecek ise orada başvurmak yerine neden hizmet alınıyor kafamda deli sorular. Bu güne kadar yayına alıp adsense onayı almayan projem olmadı. "1 içerik ile adsense onayı aldım" diyenler bunu kazanç olarak mı görüyor? Aldın da ne oldu? içine para mı doldu? Sizin arkadaşlara verdiğiniz tavsiyeyi bir yerlere çeker gibi olmuşlar ben de başka bir yere çekeyim bari.
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum. Ancak 60 hitle birşey kazandırmaz demenize katılmıyorum. İngilizce sitelerim çok oldu. 20 kişi girer 1 kişi tıklar. 1-2 dolar bırakır. 8 dolar bıraktığını bilirim. TR de 15k hitli sitem var. Ayda 3k gelirse göbek atıyorum. İng de bu siteyi 1000 hitli yapsam 1k dolar kazanmam zor değil. Site zaten benim kendi alanımda. İçerik girme sorunum yok. Acelem de yok. Gözbebeği bir site oluyor. Bu alanda 20-30 konuyla 10k ht alan ing siteler de var. Tüm meseke kaliteli içerik.