Diyoruz ki
sürelerini kısa tutun. Bir de herşeyi harfiyen yapıyorum deyip süreyi uzun tuttum diyorsunuz. Çelişkiye bakın. Hiçbir şeyi yapmamışsınız. Yapmaya tenezzül bile etmemişsiniz.
Siz destek istemediniz. Siz gelip artistlik yaptınız sizi dava edicem diye. Ben de gidin dava edin, kapatıyorum talebinizi dedim. Destek istemeyi bilin, ondan sonra destek isteyin. Tehditle bir iş yaptıramazsınız.
27 bin kullanıcı var. Millet programdan evine ekmek götürüyor. Gelmiş burada bir de uzak durun diyor. Önce instagramı öğrenin, ondan sonra programla işlem yapmayı öğrenin. Birşeyi bilmeden programı alıyorsunuz, sonra programdan mucizeler bekliyorsunuz.
Bilmiyorsanız öğrenin diye kuralları atıyoruz, onları bile sallamıyorsunuz. Yok öyle bir dünya.
Adam VDS'lerin IP'leri banlı olduğu halde 163 kişi takip etmiş ve devam ediyor. Hiçbir sorun yaşamamış.
Düşün bakalım sorun sende mi yoksa 27 bin kişinin sorunsuz kullandığı programda mı:
https://www.r10.net/1079733804-post5.html
harfi harfine katılıyorum, nerdeyse bütün vdsler banlı olmasına rağmen 227 (400 olmuş bile) takibe kadar çıkabildim, ss'ini de atacağım birazdan editleyip sunucuya bağlanıp, vdsler konusunda test edip programı sunuculardada kullanmayı hedefliyorum, şahsen evine ekmek götürüyor dediği kişilerden biri benim ve benim gibi birebir şahit olduğum e-book'umu alan 25 kişinin 25'ide olumlu tepki verdi kitapta yazan her şeye, ben bu programın ayarlarını instagram algoritmasına göre güncellediğim için istediğiniz bilgisayarda 600 takibe kadar çıkabilirim.
ya kendiniz deneyerek bulun ya sorumluluğu socifly'ın destek talebinde olmamasına rağmen ayar konusunda destek isterken tatlı bir dille isteyin ya da burada konu açıp isyan edin, hangisinden daha verimli sonuç alabilirsiniz iyi düşünmek gerek.
bu insanlar enayi değil boşuna 150 ₺ verip almıyorlar benden ve kitabımdan desteği
program mucizevidir, bu mucizeyi faydaya dönüştürmek bizim elimizde..