Merhaba adım Berk, bir MMO oyun projesi geliştiricisiyim. Daha önce yatırımcı aramıştım ancak bi sebepten dolayı bıraktım. Konu ve proje ile ilgili detay ise: https://www.r10.net/proje-gelistirme...-ariyorum.html
Tamamen ücretsiz bir sponsor değil de indirimli bir sponsor da olabilir. Barındırmak istediğim 2 site var.
Bunlardan biri ana site olan: lolizen.com
Oyunun sitesi olan ise loco.lolizen.com
Şuanlık tanıtım için HTML olarak kullanıyorum, php veya sorgu durumu yok, ancak upload boyutu birazcık yüksek.
Bu yüzden Up/Down oranı yüksek olması tercihim. ayrıca ileride oyun için API sistemini yapacağım için PHP,Database sorguları olacak o yüzden VDS olarak sponsor aramaya karar verdim.
Tercih ettiğim bölgeler ise Almanya, Fransa, Hollanda gibi Avrupa ülkeleri (Türkiye'de olabilir ancak projenin küresel bir oyun projesi olduğunu unutmayın.)
Mümkünse en az 4 çekirdek CPU, Ram olarakta 4GB,
ve En az 250GB NVME veya SSD ayırımı (Oyun içi maç oyunları, özetleri ve istatistikler burada barındırılacak, yani bir oyuncu oynadığı önceki maçın replay'ı izlemek isteyenler bu sunucudan indirip izleyebilecekler.)
(Not: Duruma bağlı olarak donanımsal istek artışı olabilir örn ek Disk gibi.)
Buna göre en uygun VDS sağlayan sponsor arıyorum, topluluğumuzda veya sitemizde partner olarak yer alabilme seçeneğinizde var.
Süreklilik olması tercihim, umarım iyi anlaşırız.
Okuduğunuz için teşekkürler, Güvenle kalın!