Diyoruz ki sürelerini kısa tutun. Bir de herşeyi harfiyen yapıyorum deyip süreyi uzun tuttum diyorsunuz. Çelişkiye bakın. Hiçbir şeyi yapmamışsınız. Yapmaya tenezzül bile etmemişsiniz.
Ek olarak size sizin hatanızdır düzgün kullansaydınız gibi bir cümle kullanmadık. Yalanı alışkanlık haline getirmişsiniz. Tüm destekleri buraya koydurmayın bana. Birşey yazıyorsanız doğru yazın.

Siz destek istemediniz. Siz gelip artistlik yaptınız sizi dava edicem diye. Ben de gidin dava edin, kapatıyorum talebinizi dedim. Destek istemeyi bilin, ondan sonra destek isteyin. Tehditle bir iş yaptıramazsınız.

27 bin kullanıcı var. Millet programdan evine ekmek götürüyor. Gelmiş burada bir de uzak durun diyor. Önce instagramı öğrenin, ondan sonra programla işlem yapmayı öğrenin. Birşeyi bilmeden programı alıyorsunuz, sonra programdan mucizeler bekliyorsunuz. Bilmiyorsanız öğrenin diye kuralları atıyoruz, onları bile sallamıyorsunuz. Yok öyle bir dünya.

Adam VDS'lerin IP'leri banlı olduğu halde 163 kişi takip etmiş ve devam ediyor. Hiçbir sorun yaşamamış.
Düşün bakalım sorun sende mi yoksa 27 bin kişinin sorunsuz kullandığı programda mı: https://www.r10.net/1079733804-post5.html