İlk Mailli ve Türk İnstagram Hesapları (Müşterilerin kullanımı için özel Oluşturulmuştur ) 3101.Hesap
Kullanıcı adı : @rdmbilisim3101
Tıkla Hesaba Git
Takipçi Sayısı : 12.8 K
Mail durumu : İlk Mail İle Verilecektir
Fiyat : 230 TL
------------
3136.Hesap
Kullanıcı adı : @rdmbilisim3136
Tıkla Hesaba Git
Takipçi Sayısı : 5k
Mail durumu : ilk mail ile verilecektir
Fiyat : 125 TL ------------- 3140.Hesap
Kullanıcı adı : @rdmbilisim3140
Tıkla Hesaba Git
Takipçi Sayısı 10 K
Mail durumu : ilk Mail ile verilecektir
Fiyat : 210 TL ------------ 3141.Hesap
Kullanıcı adı : @rdmbilisim3141
Tıkla Hesaba Git
Takipçi Sayısı : 5k
Mail durumu : ilk mail ile verilecektir
Fiyat : 125 TL ---------- Hesapların Özellikleri ➡ Hesaplar Türk Takipçi Kitlesine sahiptir
Takipçisi oturmuş hesaplardır. Düşüş Neredeyse yok denecek kadar azdır .
Gönderi mesaj vb bir şey bulunmamaktadır , Hesaplar temizdir.
✅Hesapların ilk kullanıcısı siz olacaksınız
Piyasada Bulunan Bot Hesaplardan değildir , Bot hesaplarda takipçi silinmesi olur bu hesaplarda olmaz .
Hesaplar projelerinizde kullanıma uygundur .
💎 E-Ticaret /Butik amaçlı veya Firmanız için Kurumsal olarak kullanıma uygundur 💎 Ödeme Yöntemlerimiz
Türkiye ➡ Havale / Eft ,Kredi kartı ile online ödeme ( banka komisyonu eklenerek )
İnternational Satışlarda
➡ Western Union , Moneygram ,
BTC ile ödeme de kabul edilmektedir.
İletişim 
Forum Dışı Kişiler için Trade (Ticaret sayımız ) ,olumlu Ticaret Yüzdemiz %100 ,Üyelik Statümüz ve Sosyal Medya Danışmanı Rankımız
Ayrıca Hakkımızda Daha Detaylı Bilgi Almak isterseniz
www.tahaerdem.com Linkedin/TahaErdem Müşterilerimizden Bazı Yorumlar 😊
Taha Hocam ile düzenli hesap ve reklam işleri için çalışmaktayız. Kendisi koşulsuz referans olabileceğim nadir insanlardan biridir. İş ahlakı ve çalışma düzeni her ticaret yapan kişinin aklına kazınacaktır. Hayırlı satışlar hayırlı forumlar.
Her daim ticaret yapıyoruz güvenilir
1 adet hesap satın alınmıştır güvenilir ve hızlı teslimat için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Hesap satın alındı Taha bey çok ilgili teşekkürler tekrar.
1 adet hesap satın alındı.
Gayet iyi bir satıcı ticari ahlakın ne demek olduğunu biliyor asla ama asla kimseyi mağdur etmez bu devirde babanıza güvenmeyin ama tahaerdem hocama güvenin
Bir çok hesap alımı yaptım güncel olarak da ihtiyaç halinde almaya devam ediyorum iş ahlakı olarak da güvenilirlikte de bir numaradır kendileri.
Daha once Hesap almışlıgım var ref++
Kendisi çok kibar,işinde gayet profesyonel birisi.Hayırlı satışlar diliyorum
Son olarak 270K instagram hesabi aldim.
instagram satışı konusunda profesyonel iş yapan her daim nazik kibar ve anlayışlı bir arkadaşımız.
Yaptigimiz ticaretlere puan verseydik sanirim su an abartisiz +100 trade daha eklememiz gerekirdi 😂😂
Yeni ticaretlerde görüşmek dileğiyle 👍
1 adet hesap alındı hızlıca teslim etti kibar ilgili bi insan hiç çekinmeden çalışabilirsiniz
Diğer Satılık Hesaplarımız için ⬇
Sürekli Güncel Satılık İnstagram Hesapları İçin TIKLA