TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masfet gidebiliyor, IO gidebiliyor. Kuzey ya da Güney ölebiliyor. BIOS gidebiliyor. Olabiliyor ha olabiliyor.
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anakartlarda da sorun olmasi gayet doğal. Bilmeyen birine sorunun ne olduğu anlatılmaz anakart sorunlu denir. Ama sen biliyorsan anlıyorsun tek tek sorarsın. Çözülebilecek ufak tefek şeyler için komple anakartı değiştireyim demez kimse. Sorun gerçekten büyükse ve işlemlerle çözülmeyecek ise öyle derler. 2003-2005te teknik serviste çalışmıştım. Gördüğümü söylüyorum. Şimdi insanların iş ahlaki değişmediyse durum aynıdır.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu daha çok psikoz olmuş müşteri sanrısı. Bilgisayar'cıları potansiyel para koparıcı görmek nedeniyle daha çok. Donanımsal bilgisayar sorunlarının %70'i anakart sebebiyledir.
P.S. : Mühendisim
Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde işin içinden çıkamayan bilgisayarcılar anakar bozuk der geçer. Chipset,işlemci soketi, pin arızası olmadığı sürece tamir yapılabiliyorç
Arkadaşlar bildiğiniz için süreci sizinle paylaşmak istiyorum. Bilgisayarcı sorun tespiti için 1 hafta süre istedi. Çünkü her devreye akım vermesi mi ne gerekiyormuş. Minimum 400 lirayı gözden çıkarın dedi. Sizce süreç normal mi her açıdan?