ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda ne çok bekçi güzellemesi yapılmış sizin oraları bilmem ama bizim buralarda nerede özel sektörde tekstilde ortacı bile olamayacak adam varsa bekçi oldu. Size tavsiyem evinizin çevresi olduğu için illa tanıdık esnaf falan vardır. O saatte 5 KM ötede olduğunuzu değil de kendi mahallenizde olduğunuzu kamera kaydı ile göstermeye bakın. Tam olarak bulunduğunuz yeri bilemiyorum ama illa bir bakkal, bilgisayarcı, kasap,manav ya da herhangi birinde kamera vardır ve o saatte kendi mahallenizde yani en azından onların yazdığı yerde olmadığınızı ispatlayın. Ek olarak sizi arayan arkadaşınızın da köpeğin kaçtığı yönündeki ifadesi ile destekleyin. Ondan sonraki süreçte de cezanız silindikten sonra orada adı geçen ve kendini külhanbeyi gibi gören başta tutanakta ki imzası olan o 2 memurdan ayrıca sizi mağdur ettikleri için tazminat davası açın. Peşini bırakmayın ki yarın öbür gün nasılsa hep biz haklıyız diye iyice işi rayından çıkarmasınlar. Daha farklı bir konuda bir bekçi ile sıkıntı yaşamıştık o da bana saçma salak bir nedende ceza kesmişti ceza iptal edildi şu an da tazminat davası kararının verilmesini bekliyorum. Muz cumhuriyeti değil burası herkes görev ve yetkilerini bilmek zorunda.

Keşke bu olay yaşandıktan hemen sonra gidip kendi rızanız ile hastaneye durumu bildirip test yaptırsaydınız mahkemeye bunu da sunardınız ve hepsinden önemlisi bu tip olaylar çok arttı özellikle evinin kapısındaki arabayı saçma sapan nedenlerden dolayı çektirme gibi arabalık hiçbir durum olmadığını kanıtlayabilmek amacıyla ev ve ofislerinize kamera takın hem hırsıza da önlem olmuş olur
hocam araç çekilirken dahi telefonumu alıp taksi çağırıcam hastaneye gidecem dediğimde buraya kim gelirse gelsin onada ceza yazar resmi işlem uygularım dedi gece 155 i arayıp aynı şeyi söyledim ben hastaneye gitmek istedim götürmediler dedim şimdi dedim gidicem taksiyle yasak var beyefendi işlem yaparız denildi yani adamlar baskı ve mobbing yapıyor