1.si atmak zorunda değilim bedava reklamlarını yapıyorum insan gibi söyleyene atıyorum zaten
benim sayemde izleniyorlar ben olmasam izlenmezler
sırf etiket atmıyorum diye telif atmak şerefsizliktir sayfa yönetmek nedir bilmediğiniz için yorum yapmayın bence okadar emek veriyorsun sayfan telif yiyip kapanıyor
sosyal medyada yüzbinlerce içerik paylaştım şuana kadar özgün içerik çoğu çalındı ağlamadım ama
yeni nesil çok takıntılı konuyu açtığıma pişman oldum 2-3 tane beni anlayan çıktı
Hocam telifin ne denli ciddi bir şey olduğunu zannediyorum ki idrak edemiyorsunuz. Adam gibi bir ülkede sizi öttürürlerdi,telif atıp sayfanızı kapattırmaları en son sıkıntı edeceğiniz şey olurdu

Tiktoktaki herhangi bir sayfadan içeriği alıp kendi reelinizde paylaşmanın neresi emek tam olarak? Keşfette denk geldim sayfanıza tek yaptığınız şey içeriği indirip kendi sayfanızda paylaşmak? Bir de sayfa yönetmek nedir bilmediğiniz içi demişsiniz lol.
Velhasıl kelam benim de içeriğimi alıp sayfanızda paylaşsanız,ben de telif atarım. Siz gerçek dünyayla yeni tanışmışsınız sanırım.