Merhaba Arkadaşlar,
Gerekli düzenlemeleri yapılan reskin oyunumu mağaza yayın resimleri ve mağazaya yüklenmesi de dahil olmak üzere tüm hakları ile birlikte tek bir kişiye satıyorum.
Yurt dışı google adwords reklamları ile desteklendiğinde dönüşüm sağlayabileceğini düşündüğüm bir oyun,
Neden ilgilenmeyip de satıyorum? Cevap: Oyunun gelir getirmesi halinde de satışını düşüneceğim, Admob'un vergileri ile uğraşmak istemiyor olduğum için satıyorum.
FİYAT : 3750 TL / pazarlık payı az da olsa vardır
OYUNDA IAP-PURCHASE (UYGULAMA İÇİ SATIN ALIM VAR)
Makul Tekliflerinizi değerlendirebilirim.
Oyundan nasıl kazanç sağlanmaktadır?
-1-Oyunda Geçiş Reklamı (oyun sonunda) ve Ödüllü Reklam (altın kazanmak ve oyuna devam etmek için) bulunmaktadır.
-2-Banner Reklam bulun-ma-maktadır. (yok)
-3-Uygulama İçi Satın alım bulunmaktadır. (farklı araçlar için altın satılması)
-4-Share ve Rate butonları bulunmaktadır. Share butonu ile oyuncuların farklı sosyal medya hesaplarında oyunu arkadaşlarıyla paylaşmaları sağlanmıştır.
-5-Oyun Reskin olup bende lisansı bulunmamaktadır.
-6-Görsel Efektler ve araç kontrolü üç farklı şekilde sağlanabilmektedir,
a) ivme ölçer ile telefonu sağa sola yatırarak şerit değiştirme + gaz butonu + fren butonu
b) sağ şeride geçiş butonu + sol şeride geçiş butonu
+ gaz butonu + fren butonu
c)
sabit bir hızla giderken sağ şeride geçiş butonu + sol şeride geçiş butonu + fren butonu
-7-Oyunda farklı Booster (Yükseltici) bulunmaktadır, mıknatıs, nitro, benzin, kalkan vb.
-8-Oyun içi deneyimle oyunda birçok kez geçiş reklamı gösterilmesi düşünülmüştür.
Oyunun Satışını yaptığım düzenlenmiş yayına hazır DEMO apk linki:
DEMO (TIKLA)
UNITY Oyunları Hakkındaki Konu linkim:
UNITY RESKIN ve OYUN SATIŞI (TIKLA)
Reckless Car Driver - Oyun Görselleri: