F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aynı gece ve aynı sabah 155 i de arayıp bilgi verdim adıma yazılan bir ceza varise beni evimden alıp hastaneye götürmenizi istiyorum diye senimi dinleyeceğim diyerek yüzüme kapandı. ilk msjımda üflemeye reddettiğim için direk öyle yazdım. ayrıca elimdeki kamera kaydında memurun ağzındaki maskenin dahi yasal olarak olan maske değil boynundaki boyunluk olduğuda mevcuttur.

ben 2 defa kuvvetli üfledim cihaza eliyle vurup düzeltmeye calisinca o cihaza üflemeyeceğimi beni hastaneye götürmesi gerektiğini söyledim ayırca memurun ağzındaki maske boyunluktu yasal olarak takılması gereken maske değildi ve paketide açtıktan sonra çubuğa eliyle dokundu.

madem pandemiden 9 dan sonra yasal olmayan bir şekilde çevirmeye yakalanıyorum bana üfletmeye kalktığı cihaz yada kendi ağzındaki maskede düzgün olmalı değilmi neticede coronodan dolayı yine üflemek istemesemki kendi şartlarım ile hastaneye gitmek istediğimi söylediğimdede işlem yapacağını taksi yada herhangi biri gelirse işlem yapacağını söylüyor.
Alkolmetre ucunu değiştirmesini isteyebilirdiniz. Üflemediğiniz için cezayı yazarlar.Cezasıda 3836 TL. Hastaneye götürme üflediniz alkol almadğınız halde cihaz alkollu gösteriyorsa o zaman götürebilirler.