hocam ihtarı bildiğim kadarıyla noterden kendinizde çekebilirsiniz. ama o zamanda noter masrafı mecbur vericeksiniz. avukatla görüşün dememin sebebi avukat ihtarı daha hukuki dille yazıcağı ve avukat olarak çekiceği için biraz daha fazla baskı oluşturur. karşı taraf 3günde ücreti ödemeyi kabul ederse yaptığınız masraflar size kalır ama iş mahkemelik olursa davayı siz kazanırsanız bütün masraf karşı tarafa kalır ve ücret ödemesinide faizi ile alırsınız. dava ya tüketici mahkemesi bakarsa daha hızlı sonuçlanır.
Hocam 171 TL'lik ürün. Ben yasal yola başvurduğum anda ödemeyi anında yaparlar. Birde masraflar üzerime yüklenir
hocam gidin paranızı alın yaygara çıkartın yok olmuyorsa savcılığa gidin tabikide dikkate alınır ortada memurun ürünü çalması yada sorumlu olduğu ürünü kaybetmesi söz konusu. Umarım pahalı bir şey değildir.
Bluetooth kulaklık hocam. 171 TL.
Hafız bu para kart ile ödenmedi mi Aliexpress e
Ya Aliexpres e dava aç içeriden satıcıya oda anlaşmazlık dispute öyle çöz yada git bankana ters ibraz yap almadım ürünü paramı çekti ama de ne uğraşıyorsun böyle boş işlerle yok gittim şef yoktu yok cimere yazdım şimdi savcıya mı gitsem filan
Bırak banka çözer olayı almadı isen almadın geri gelir paran dediğin gibi ise ben defalarca yaşadım bunu
Yapacağız günü geçmedi ise ters ibraz
Hocam ezbere konuşuyorsunuz, konuyu okumamışsınız bile. Kasım ayından bahsediyorum. Zaten bir kaç ay önceden dispute açtım elime geçmedi diye. Onlar da halen şube de bekliyor, gidin alın deyip kapattı tamamen. Hatta şimdi teslim edildi gözüküyor.
Uğraşmayın, ürünü almadıydanız açın bankaya chargeback (ters ibraz) açın onlar uğraşsın arkadaşın dediği gibi ne uğraşıyorsunuz kendinizi yoruyorsunuz
Hocam süre çoktan geçti.
Burada benim amacım ürün ücretini geri almak değil. Her taraftan sıkıştırılır ise bunlar bir daha dikkatli olur. Böyle üzerine gidilmediği müddetçe aynı haltı yine yiyorlar. Ben devletin şirketi diye güvenip yarın bir gün önemli bir evrak teslim edemem. Kaybolan ürün olduğunda sıkıntı olmaz, en kötü ücretini öderler ama değerli bir kağıt vs olursa para da geçmez.