Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense doğru demiş değerli içerik yok bu kadar basit.

Çözümü: Değerli içerik eklemek.
systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmanız gerekeni söylüyorum: değerli içerik eklemek (!) Hatta içerik eklemek.
Yani hocam daha dün yayına almışsınız, sitede içerik yok. Ne bekliyorsunuz ki. Haliyle onay vermez zaten. Önce hitinizi bi yükseltin, içerikle besleyin de ondan sonra gönderin. Site bomboş.
Özgün makale ekleyip onay alabilirsiniz hocam. Onay aldıktan sonra isterseniz makaleleri silebilirsiniz.
"Sitenin değerli içeriği sayfalara dağılmış halde" Yanlışınız var. kalan zamanı gösteren sayfalar değerli içerik sayılmaz. hatta içerik bile sayılmaz. Onay alsanız mucize olurdu.
Blog diye bi kategori açarsanız da olur.
Ana sayfadan blog sayfasına erişim olması gereklidir hocam. Birde isterseniz ana sayfayı daha da zenginleştirip düzeltebilirsiniz.

Google içerik olup olmadığını anlıyor zaten içerik olan sayfaların indexlenmesi gerekir.
berkaygencdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında uyarı gayet basit, bu hatayı düzeltmek için sitenize biraz zaman tanımalı, en az 2 aylık olması için sabretmeli ve özgün içerik sayınızı da arttırmalısınız. İhtiyacınız olan biraz zaman ve daha fazla içerik sayısı.

Diğer yandan, bir konunuza girip kopya kontrolünde bulunuluyor, içerikteki bir cümlenizin birebir başka bir platform ile eşleştiğini görülürse bu da engel olabilir. İçerik sayısı ve süre ile ilgili yeniliğiniz ortadan kalktığında, kopya olarak içerik üretecek olursanız bu kez de toplama içerik hatası ile karşılaşacağınızı hatırlatmak isterim. O nedenle özgün içerik ürettiğinizden emin olun. Son olarak Ana Sayfanız dahil olmak üzere sayfalarınızdaki içerik(yazı) sayısı oldukça az. Bunları çoğaltmalısınız.

Bir blog sayfası oluşturarak birincil menüden ve footer menüden yönlendirme verdim. Ve ana sayfada en üstte detaylı bilgi blog sayfasında yazarak yönlendirme verdim. Bu şekilde blog sayfasında bir çok makale yazarak sorunu çözebilir miyim?