Celil53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef bilgisayar başında adam akıllı çalışamıyorum hocam işim gücüm bilgisayar başında olunca video izlerken cart curt başka sekmelere bakasım geliyor durduramıyorum bu huyumu maalesef :/
dershanede ortam yapacaksın , dershane cıkışı eve tekrar etmeye degıl gezmeye gıdeceksınız cogu zaman ek olarak dışarı çıktıgın zaman neredeyse her gun cebınden en az 15 20 tl kaybolacak zaten vs vs emın ol birsürü gereksiz masraf.Masabaşında oturmaya alıştır kendini hem evde calısmayı hem dershaneyı 2 yıl görüp geçirmiş biri olarak verebileceğim en iyi tavsiye bu senı en ıyı ben anlarım bende senın gıbı masabasında calısamma dıye yazıldım ama pandemı zora vurunca afedersın oturup eşşek gibi çalıştım seve seve hatta o sıra kardeşim dogdu gunduz onun ağlamasından çalışamadıgım ıcın programımı geceye göre hazırlıyordum gunduz uyuyup gece 12-4 arası çalışıyordum tabı harıl harıl degıl 1 saat ders 15 dk muzık veya vıdeo ara sıra ınstagram.Yani içinde varsa zaten yaparsın kardeşim.Dershaneye yazılacagın zamanda istedıgın bolumu kazanacagının garantısını kımse veremez ha inşallah kazanırsın ama 1 yıl dershaneye gıdıp barajı gecemeyen 2. yıl ise 600 700k sıralama yapan arkadaşım oldu.Bi söz vardır insan bir işi yapsa neden yaptım diye pişman olur yapmasa neden yapmadım dıye pişman olur. İyi tart