Geçen senenin kasım ayında aliexpress üzerinden bluetooth kulaklık getirttim. Ama ne hikmetse kargo depoda buhar olmuş sözde. Aylardır bekledim. Git gel doğru düzgün cevap yok. En son kayıp olduğunu ve tutanak tutacaklarını ama şefin izinde olduğunu belirtip 3-5 güne gelecek o zaman biz sizi çağıracağız deyip gönderdiler. Fakat 1.5 aydan fazla oldu halen ne arayan var ne soran. PTT dağıtıcısı evime kadar gelip parasını verelim dedi tamam dedim. Ama ondan da ses çıkmadı. Bende Cimer'e yazdım hatta 2 defa ama Ulaştırma Bakanlığı'na yönlendirildi öylece bekliyor. Oradan cevap gelmeyince Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdım 2 gün sonra yine PTT'ci arayıp şikayet etmişsin paranı verelim dedi. 1 hafta geçti yine ses yok. Gidiyorsun neredeyse dövecekler. Özür dileyecek noktaya geldim resmen kargomu kaybettikleri için.

Acaba konuyu artık savcılığa mı taşısam? Amacım sadece parayı almak değil. Uğraşsın dursunlar. Tüketici hakem heyetine bile 9 gün geçmesine rağmen savunma vermemişler. Kargo takip kodundan bakıyorum kargo sürekli giriş çıkış yapıyor depoya. Sanki ilk defa gelmiş gibi değiştirip duruyorlar bilgiyi.

Bu arada ben depoda kaybolduğuna inanmıyorum. Resmen çalınmış üstünü örtmeye çalışıyorlar. PTT görevlisine zimmet bile verilmemiş. Depoya girdiğiyle buhar olmuş resmen. Gümrüğü geçen mal nasıl oluyor da depoda kayboluyor? Nasıl kaybolmuş diyorum, kayboldu işte diyorlar.