Script Alındı Hocam Güvenilir Script Stabil Çalışıyor, Bir Çok özellik Özel Olarak Eklenmiş Kullanımı Kolay, Herkes Rahatça Kullanabilir Ödeme Sistemleride Hoşuma Gitti, Genel Olarak Her Beğendiğim En Çok Beğendiğim Kısımda Hızı Almayı Düşünen Arkadaşlara Tavsiye Ederim
hayırlı satıslar guzel tema ve ayrıca gelıstırılmesı gereke nbır kac alanları var. kullanıcılar zamanla eksıklıklerı soyleyıp guncellemelerı yaparak daha stabıl hale getıreceksınız
SCRİPT Satın alıntı gayet güzel kodlanmış özellikleri say say bitmez özellikle ana sayfa kısmını çok beğendim incelemek isteyen olursa honomy.net
Not : Enes hocamız öyle bir ilgileniyorki adam elinden gelse müşteriyide kendi bulacak teşekkürler hocam
1 adet script satın alındı.
@enesaydeniz; 'e teşekkür ederim. Aldığımdan bu yana sorduğum her soruya sabırla ve hızlıca cevap verdi.
Scripte gelecek olursak oldukça hızlı çalışıyor. Şimdiye kadar bütün düzenleme ve yüklemeleri oldukça hızlı yaptım.
Arayüzü oldukça iyi kodlanmış benim gibi bu konularda çokta bilgisi olmayan birisi için kolay ve anlaşılır tasarlanmış.
İlk mesajda bahsedilen özelliklerin tamamını belki dahada fazlasını barındırıyor.
Ellerinize sağlık kazancınız bol olsun.
Hayirli satislar cok güzel ve uygun fiyat baskasida satabilse daha iyi olurdu hayirli satislar
Çok İyi Fakat Yeni Gelecek Güncellemeler Benim İçin Çok Önemli ve Ayrıca Alttaki Özellikleri Ekleyebilirseniz Çok Memnun Olurum.
- Toplu Ürün Alabilme
- Excell veya TXT Dosyası İle Toplu Hesap Ekleme
Script sorunsuz alındı. Herşeyde yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim.
1 Adet script alımı yaptım. Temiz, kullanımı çok basit bir script satıcı çok ilgili ve anında destek veriyor kendisine çok teşekkür ederim
Konuda geçen scripti satın aldım.Hızlı ve sorunsuz alışverişti teşekkürler.
Şu zamana kadar gördüğüm scriptler arasında en iyilerinden olabilir net olarak, admin arayüzü vs o kadar kullanışlı ki ürün eklerken vs çok hızlı işlem yapabiliyorsunuz ayrıca satışların takibi ödeme yöntemi ayarları vs gibi herşeyde kusursuz ve kullanışlı olmuş 10 üzerinden 10 enes hocamın ellerine sağlık
Yeni bir güncelleme yayınlandı!
Bu güncelleme ile;
- Teslimatlarda admine ve kullanıcıya detaylı ürün maili gidiyor.
- Stok bildirim sistemi eklendi. Eğer bu ayarı açarsanız stok 3 altına düştüğünzde mail ile haber alacaksınız.
- Yapay zeka ile ürün listeleme eklendi. Şu an çok betada ancak giriş yapan kullanıcıların gezdiği alanlara göre ana sayfayı otomatik olarak değiştiriyor (Admin panelden aktif edin).
- Stoksuz Ürün Satışı Eklendi. Eğer bu özelliği açarsanız stok olmasa bile satış yaparsınız ancak sipariş verilemeyen ürünlere düşer. Sonradan gönderebilirsiniz.
- Editörün seçimi alanı eklendi. Slider altına kullanıcıları yönlendirmek istediğiniz ürün ve/veya kategorileri ekleyebilirsiniz.
- Adres, Google Analytics ve Canlı destek kodu eklendi.