Benim en yakın arkadaşım da bekçilik yapıyor. Sözüm sana değil yanlış anlama ama millet olarak bu bekçileri sindiremedik sanırım. Bekçi şunu yapar mı bekçi bunu yapar mı konuları bitmek bilmiyor. Her meslekte olduğu gibi işini kötüye kullanan, uniförmayı giyince egosu yükselen insanlar var tabi ki burda hem fikiriz ama bekçileri yok saymakta doğru değil. Sonuçta ona yetkiyi verende devlet. Daha düne kadar bırakın çevirmeyi kimlik sorabilir mi deniliyordu. Arkadaşım diyor gece 2 genci çevirdik maskeleri yok mu dedi çenelerinde mi dedi tam hatırlamıyorum çevirdik uyardık dedi az ilerde tekrar çıkardılar dedi bir ciddiye almamazlık var sonra yanındaki polis ile beraber ilerde durdurup tutanak tutturduk dedi.

Sizin olayda ise bekçinin çevirme yapma yetkisi yok diye biliyorum ama o an bekçinin yanında polis olmadığını, cezanın 5km ileride kesilmediğini vs nasıl ispat edilecek bunlar önemli olan polis 5km ileride dediğiniz yerde kestim dese aksi nasıl ispat edilir ? bekçi yanımda polis vardı polis kontrolünde çevirme yapıyorduk dese nasıl aksi ispat edilir. Bu çevirme yapılan yeri gören mobese yada çevre iş yeri apartman vs kamerası var mı bence bir ona bakın