fatihersoyy_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A9 2020 kullanıyorum 1 senedir hocam ve hala ilk aldığımda üstündeki jelatin tertemiz duruyor ben telefonu çok sakınan biri değilimdir sürekli düşürürüm hiç bir kırılma olayı yaşamadım o jelatin dururken. telefonculara gittiğinizde normal cam koruyucu 15 tl nano cam 80 tl derler o 15 tlliği taktırdıgınız da 1 ay belki idare eder ufak düşmeye koruyucu kırılıyor zaten bi koruyucu özelliği yok nano cam dedikleride şuan sıfırının üstünde duran koruyucu rahat 10 ay götürür sizi emin olun
Bende dikkatli kullanıyorum telefonuda hocam , kıyamıyorum gene birşey olmasın diye garantiye almak istiyorum kendimi jelatin olayını biliyorum ama sanki bu telefon farklı redmi note 8 var bende şuan birde onda böyle bişi yok kendim gittim kırılmaz cam taktırdım , fakat bunda ise ilk kez bu taktirdigim gibi katman olarak cam gördüm ilk kez oppo kullanıyorum şaşırdım kafam karıştı çünkü kameranın orda belli oluyor on kamera açık bırakılmış altta bir ekran daha var gibi yani tıpkı kırılmaz cam gibi anlamadım , kendimi garantiye almak istedim çok sağolun hocam görüşünüz için