Öncelikle Hatchback düşündüğüm ve de otomatik vites konusunda Japon arabası dendiği için bu marka ve modelde karar kıldım, birde Sedanlar hiç ilgimi çekmiyor.
Lpg bir artı evet ama onda da km kafama takılıyor diğerine göre, ekspertiz raporlarını da ekledim ilk mesaja gerçekten temiz görünüyor.
İlk aracın kazasının yandan motor çarptı yani altına girdi şeklinde, bu yüzden marşpiyel boyalı, airbaglik bir durum yok yani, ilk mesaja ekspertiz raporlarını da ekledim. Ama tabi birçok il ve el değiştirmesi de insanın kafasını kurcalayan diğer ayrıntı, araçta sorun yokta herkes üzerinden ekmek mi yiyor yoksa raporda bile görünmeyen bir şey mi var bilmem.
İkinci aracın sahibinde eski Jazz varmış, hobi bahçesi alacağım için bunu satacağız dedi. Kazalarla alakalı detay yok şimdilik.
Paralarımı saçmam, niye saçayım.
Bayılmak derken alıp bineceğiz nasip olursa, piyasası böyle şu an.
Yoğun bir şekilde kendimi Honda Jazz'a verdim, Sedan araçlarda ilgimi çekmiyor ne yazık ki.
Bilecik'teki memleketimde diye ona ağırlık veriyorum aslında ama km'si düşüğü bu ayarda denk gelmedi.
Ankara'dakinin ruhsatında ilk tescil tarihi Ocak 2013, model yılı ise 2012. Jazz'ların 2011'leri CVT değil zaten.
Tavsiye için teşekkürler lakin Honda Jazz'da kararlıyım.
Otomatik alacağım, buradaki fiyat 200 bin, o kadar param yok.