Merhaba, arkadaşlar. Grafik tasarım bilgim var. Fakat tasarım satış konusu açabilmem için 5 ticaret puanı gerekliymiş. Şuanda 3 ticaret puanım var. (Aslında 4 idi fakat hali hazırda süren bir şikayet konum olduğu için eksildi.)
Tasarım konusu açıp satış yapamadığım için doğal olarak ticaret puanı da kazanamıyorum. Tasarım isteği olan müşterilere yapmak istesem de benden önce hemen diğerleri atlıyor, onlarında benden fazla ticaret puanı olduğu için müşteri onları tercih ediyor. Arada kaldım bu durumda ne yapabilirim?
Ha şey diyebilirsiniz ne olacak kardeşim sen başka bir hizmet satın al 5 ticaret puanı yap. Ama işte öyle olmuyor. Öğrenciyim ve şuan için gelirim yok. Ayrıca zaten 5 ticaret puanına ulaşınca tasarım satışı haricinde başka hizmetler de vermeyi düşünüyorum fakat 5 ticaret puanı olmadan hiç bir ticari konu açamıyorum.
Tasarımlarımı incelemeniz için Behance portfolyom da aşağıda yer almakta.
https://www.behance.net/iamoznozkn
NOT: Konuya yorum yapan arkadaşların tavsiye ve önerilerini aldım, uygun fiyatlı iş yaptırdım ve konum üzerine bazı arkadaşlar ile tasarım işi için anlaştık. Herkese teşekkür ederim.