umitkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencartın arayüzü basit olduğu söyleniyor o yüzden beğenmişler sanırım 😄 Hiç kullanmadım ama şu an denemeyi düşünüyorum. Sadece seo konusunda bana kolaylık sağlarmı diye düşünüyorum

yönetici olarak kullanmadım hocam, ancak gelişmiş bir seo modülünü oldugunu biliyorum. opencart seo diye aratırsanız imkanlarını görebilirsiniz. SEO konusunda hiç bir sistem Wordpress kadar esnek ve müdahale edilebilir olamaz kodlama bilmiyorsanız. Yani Wordpresste mevcut eklentiler işinizi görmese bile şu forumda ilan açıp 500 tlye istediğinizi yapacak eklentiyi rahatlıkla kodlatabilirsiniz.

Ancak diğerleri de sonuçta sadece eticarete özelleşmiş sistemler ve wordpress ile çok meşakatli olan, eklentiler ile çözmeye çalışırken çeşitli problemler yaşayabileceğiniz vs. özellikleri de default olarak barındırıyorlar, böyle de kolaylıkları var. Çeşitli pazaryerleri ile entegrasyonları daha kolay diye biliyorum. Dediğim gibi birebir kullanmadım, sadece opencart kullanan müşterlilerimden duyduklarım bunlar.

Gireceğiniz iş kolunda ve aynı sektördeki yakın diğer iş kollarında ilk sayfalara bakınız, tepedeki e-ticaret siteleri hangi sistemleri kullanıyor bu da size fikir verecektir.

Benim yaptıgım araştrmalarda, aralarında en çok opencart kullanıldıgını gördüm, bir sistem ne kadar çok kullanılıyorsa okadar fazla geri bildirim alıyor ve düzenleme getiriliyordur, ve de o kadar büyük destek ekip kadrosu vardır. Bu da önemli. Sadece size sundugu enstrümanlara değil, başınız agrıdıgı zamanlardaki ilgi ve alakalarına da dikkat edin, mesela şikayetvar.com a girin en çok hangisi şikayet almış, çözülme oranları nelerdir. Yine gerek bu forum gerek başka forumlarda geri bildirimleri okuyun. Sadece bu anket size fikir vermez.

Ben olsam 1 hafta sadece bu konuyu araştırırdım zira memnun kalmazsanız 1 yıl sonra 1 haftanızı taşımaya harcayacaksnız, extra masraf da kar kalacak yanınıza

başarılar