Selmanb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlar forum dışı bir yerden bir mobil oyun satın almıştım, kasım gibi markete yüklemiştim google ads reklamı çıktım 800 900 indirme almıştım şuan 43 aktif kullanıcı var ama neredeyse kaç aydır hiç kazancım yok bu konuda yardımcı olacak bilgilendirecek arkadaşlar varsa yorum veya pm beklerim. hayırlı akşamlar
Hangi ülkede alıyorsunuz bu tarz durumlarda admob raporlarını paylaşmanız gerekiyor tüm detaylarıyla. Belki gösterim oranında sorun var ya da eşleşme oranında.

Kullanıcı başı ortalama geliri kaç mesela uygulamanızın? Reklam yerleşimleri doğru mu? Yeteri kadar tutuyor ve reklamları gösteriyor musunuz? Geçiş var banner var, ödüllü reklam var. Ödüllü geçiş bile yayımladılar geçen admob, beta olarak. Bunlar doğru yerde kullanılıyor mu?

Kullanıcı başı ortalama geliri maksimize etmek için reklam yerleşimlerinin doğru olması ve iyi bir kullanıcı deneyimi sağlanması gerekiyor.

Ek olarak 800 indirme ile öyle fazla bir gelir beklemeyin bazı uygulamalar için kullanıcı başı ortalama gelir 1 kuruşu bile bulamazken..

(Bazı uygulamalar için 50 kuruşu da bulabilirsiniz ama bu uygulamanın kalitesine bağlı, hangi ülkelerden indirmeler geliyor ve reklam yerleşimlerinin ne kadar doğru olduğu ile alakalı.)