sinansguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
garanti kredi ve banka kartını kabul etmiyor.
paycell indirdim hesabı onaylayıp para attım oda olmadı.
yokmu başka çaresi
gander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öğlen kredi kartıyla 20 dolar yatırdım katılmış oldum mu acaba airdroba güncelleme ne zaman geldi
kaptan041 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WEBYON; hocam 50ton 35$ yapıyor 20$ yazmışsınız şimdi ben 20$ mı yükliyim 30$ mı?
kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi kartlarla oluyor, yapanlar yazarsa iyi olur. Garanti kartları ile olmuyor.
emrecanozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ziraat kartı ile de olmadı
Edit: Enpara ile 20 dolar gönderdim başarıyla. 29 Ton aldım. 30 Ton yattığı zaman bozdurup göndereceğim bir şekilde bakalım hayırlısı
hocam papara oluyor mu
@WEBYON; hocam cevap verebilirmisiniz?
Bilmiyorum hocam bende Enpara çalıştı
hocam konu başında edit yapılmış 50ton yatırmanız gerek diyor fakat 50ton 30$ yapmakta 20$ yatırırsak olmur mu konu sahibini 2 defa etiketledim fakat cevap alamadım
TON Crystal Airdrop + $10,000 Giveaway (cex.io)

Hocam bu linkten kontrol ettim minimum yatırma zorunluluğu yazmıyor hiçbir yerde. İlk deposite 50 Ton vereceklerini söylüyorlar. Konu sahibi garanti olsun diye yazmış olabilir emin değilim ben direkt kendi sitesinden bakıp hareket ediyorum
tm dır hocam papara ile oluyosa direk deniyeceğim kaydolup paparaya ama emin olmak istiyorum acaba papara ile yapan birisi varmıdır bekliyelim bakalım
Arkadaşlar papara ve bazı kartlar ile yatırımda sorun yaşanlar oldu. Şu an en sorunsuz enpara ve tosla kart görünüyor.

Düne kadar kart ile bakiye yükleyip ton alındığında kampanyaya katılabiliyordunuz fakat bugün buy/sell menüsünden 50 TON alma şartı getirilmiş yani 20$ değil 30-35$ yatırırsanız işinizi sağlama alırsınız ben garanti olsun diye konuya ekledim. Durumu destek ekibine sorup teyit ettim.