Sorun tamamen çözüldü. Ve arkadaşlar yaptığım tüm denemelerde şunu net olarak anladım. Eğer shadowban yediyseniz ve benim yaşadığım gibi bir problemle karşılaşırsanız. Bu sorunun kesin ve net çözümü sayfa reklamı ve organik takipçi ile sorun ortadan kalkıyor. Fakat etkileşimler hala düşük ve 1000 ila 1500 story izlenmeler şuan maksimum 250 geçmiyor. Bunun bir çözümü varsa bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
Reels video paylaşamıyorum hocam, sayfa 2,5 aylık reels videoları açılmadı 13,5bin takipçim var ne yapacağımı bilmiyorum instagrama çok kez yazdım...
bu olayı yaşadığım için konu sahibinin de izniyle bir şeyler söylemek isterim. hocam öncelikle geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. başıma geldiğinde internetten araştırdım kimi her gün düzenli paylaşım yapmaya devam et diyor, kimi hiç paylaşım yapma 1-2 hafta bekle diyor yani milleti dinlersen ne yapacağını şaşırıyorsun. ben bu bandan tam 3 haftada kurtuldum. organik sayfalara reklam verdim düzenli şekilde takipçi akışı sağladım ve ban yemeden önce nasıl paylaşım yapıyorsam günlük olarak yapmaya devam ettim. 3 hafta sonra gönderiler yavaş yavaş keşfetme düşmeye başladı sonrasında tamamen eski halinde döndü. umarım en yakın zamanda bu beladan kurtulabilirsin.