beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu değerlere yoğunlaşmayın arkadaşlar hiç bir anlam ifade etmiyor ne siteler var bu değerler yerlerde ama adamlar imparatorluk kurmuşlar.
ekranda yazan birer kandırmaca sadece site büyüdükçe javascript kodlar arttıkça bu değerleri görmeniz zaten imkansız.
şu an bu değerlerdeki siteleri boş index olarak düşünün işlevsellik yok vaktinizi daha değerli yerlere harcamanızı öneririm
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir anlam ifade etmiyor mu?? Google sinyalleri açışından da önemli bu tür şeyler. Kullanıcı deneyimini iyileştiriyor bakış açınız çok yanlış.
Ali Can bey emeğinize sağlık nitropack'te butonlara tıklarken çok yorulmuş olabilirsiniz. Tüm işlemi nitropack hallediyor zaten keza örnek verdiğiniz sitede de nitropack kullandığınızı görüyorum. Bu hizmeti kullanmak bir suç mu değil tabii ki ama yapmadığınız bir şeyi baştan sona kendiniz yapmış gibi lanse edip bir de kendiniz yapmış gibi ticarete dökmek ne kadar etik olur bilemedim. Bu değerlere bu kadar takılmaya gerek yok, güzel bir SEO çalışması ile A, B, C, D, dediğimiz sınıflardaki içerik bakımından zengin bir site ile çok güzel konumlara rahatlıkla gelebileceğinizi düşünüyorum.