kadirydinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konunun muzdaribi benim, neden dolandırsam babamı burada konu açayım? Lütfen sadece yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Karşı tarafın hesap bilgilerini öğrendik, o hesabı şuan nasıl bloke edebiliriz parayı farklı bir hesaba atamaması için? Müşteri hizmetleri mesai saatlerini geçtiği için yarına yönlendiriyor, yarın iş işten geçmiş olmasını istemiyorum. Adam 16.50 de göndermiş parayı kendi hesabına, eğer parayı 10 dk içerisinde başka hesaba atamayıp para o hesapta kaldıysa hesabı bloke ederek parayı kurtarma şansımız olur. Vakıfbank Tekirdağ şubesi kayıtlı bu hesabı yarın sabah olmadan bloke nasıl edebiliriz? Yardımcı olabilecek varsa çoı sevinirim, şuan çok çaresiz bir durumdayız
Şu an yapılacak iş hesaba tedbir koydurabilmek Vakıfbank 'ı aramak, bağlanma kısmı baya zor vakıfta ama bilgim dışında işlem yapılmıştır diye belirtin. Güvenlik birimleri 7 24 çalışıyor, bloke koyabilir hesaba. Ben kendi hesabımdan bir akrabama 10k para aktardım direkt bloke koydular, açtırmak için de şubeye gittim. Onun dışında 155 'i arayın oradan bir bilgi alın. Büyük ihtimal onlar savcılığa yönlendirebilir, duruma göre de savcılığa gidin direkt, nöbetçi savcı karar çıkartırsa para başka yere de aktarıldıysa o hesaplara da bloke koyarlar.