Hocam yazdıklarınızın büyük çoğunluğu yanlış.
Mobil uygulama kullanmadan satış yeri gelmiyor ne demek? Borsa da trade işlemlere girip elinizdeki coinleri satabiliyorsunuz daha önce kripto borsası kullanmadız mı?
Kart ile bakiye yüklediğinizde 20$ yatırırsanız 0.62 cent komiayon alıyor. Hesabınıza 20$ geçiyor.
20$ ile TON/USD işlem çiftinden TON coin alıyorsunuz. Satarken 0.02 fee alıyor sadece 19.9$ hesabınıza geliyor.
19.9$ XLM alıp trbinance ya da btcturk gibi sitelere gönderdiğinizde komisyon 3 kuruş bile değil turk borsasında sattığınızda orada da 0.02 taker komisyonu var 19.5$ en fazla elinizdeki para turk lirası olarak banka hesabınıza çekiyorsunuz bu borsalar zaten çekme ücreti almıyor.
Ya yapılan işlem o kadar basit ki, nereyi yanlış yaptığımızı yazamıyorsunuz bile. cex.io'ya üye ol. kimlik doğrulaması yap. 20dolar yatır. Yatırdığın ile ton al. Tonu geri boz. Parayı başka borsaya göndermek için XLMye çevir. Bu kadar yaptığım işlem hocam. Alın size nokta nokta gidenler;
Bu arada ben size birşey söylemiyorum. Yatıran arkadaşlar bilsin diye yazıyorum. Ha keşke siz de bizi uyarsaydınız.
Hata varsa lütfen aşağıdan gösterir misiniz?