Arkadaşlar bütün açıklamaları konu üzerinden yaptım çok fazla özel mesaj geliyor.
Web sitesi olanlar'da refimi kullanabilir.
ADSTERRA'da SDK yoktur. Adsterra'da normal bir yayıncı değilim, benim referansım olmadan SDK oluştursanız'da uygulamanızı ekleyemezsiniz. Bu işlemleri ben yapıyorum, reklam kodunuzu'da ben veriyorum. (Panel sizin paneliniz kazançlarınızıda anlık takip ediyorsunuz)
Ben buradaki arkadaşlar güzel kazançlar elde etsin diye bu konuyu açtım bazı arkadaşlar refim ile üye olmadan firmadan uygulamamı nasıl eklerim diye bilgi almak istemiş. Bunu yapan forumda kimse kesinlikle bana yardım için gelmesin.
kendi şirketim ile trafik sağlıyorum günde 15 milyon trafik gönderiyorum bu yüzden kazançlarım yüksek ve buradada ADMOB kısıtlamalarından sıkılanlar için bir alternatif sundum.
Global trafiği 50k üzeri olanlar refim ile üye olduktan sonra kazanç sağlaması için yardımcı olabilirim.
Bir kaç arkadaşa yardımcı oldum uygulamalarınıda ben ekledim ADSTERRA'nın bana sunduğu panelden söylediğim gibi ADSTERRA'da sadece bir yayıncı değilim kendi reklam firmam ile günde milyonlarca trafik gönderiyorum kendi başına bir şeyler yapmak isteyen refsiz linkte var oradan tıklasın üye olsun sadece web sitesini ekleyebilir uygulama ekleyenmez.
Hile, hurda, çakallık yapacak kişileri ADSTERRA'da yayıncılığını sonlandırma hakkım vardır. Lütfen size açılan kapıyı suratınıza kapatmamaya özen gösterin.
Bugün bir arkadaşımızı daha memnun ettiğimize sevindik
@Bybitter;
Alıntı