systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bende tşk konusu açtığım için bu konuya da yazma gereği duyuyorum. Bende ing sektör ve kelime aldım. şuan da 25 içerik var. işimi ciddi yaptım. ancak konuyu açan arkadaş acaba görseller fake miydi dediği için de bi açıklama yapmak zorundayım.
Ben konuyu açan arkadaşa kızmıyorum yanlış anlaşılmasın. Çok müdahil olmak istemesemde bu yaşanan olay nedeni ile herkes öyle düşünebilir, bu gayet normaldir.
benim paylaştığım resim fake değildi. hitlenmeye başladıktan sonra stabil günlük 15-18 sterlin arasında kazanç getirdi. Ancak site ve adsense hesabım yeni olduğu için sanıyorum, konuda da belirttiğim gibi kısıtlama yedim (herhangi bir ban söz konusu değil, adsensem pinsizdi ve pin alıp girdim, vergi bilgilerini de girdim, yani adsensemde herhangi bir problem yok). Şuan sadece reklam gösterimi yok. açıldığında eski kazançlarına döneceğini ümit ediyorum. Yani benim açımdan bi sorun yok.
Herkese saygılarımı sunuyorum.
Hocam tıklamalar sahte olduğu için kısıtlama almış olabilirsiniz. Niggaz tıklıyor olabilir. Yoksa ne diye kısıtlama yiyesin.