bazan beni sizin gibi insanlar çok yoruyor laf anlatmaya kalkmak inan nasıl diyim deveye hendek atlatmak olayı tamamen süt liman gibi gelir o şekilde yoruyorsunzu insanı.
sizin gibi insanlarda cevap vermek gercekten yoruyor ve ama ne yaparsın mecburen vermek zorundayım. ve daha çok yormasındaki sebep ise bunu size anlatıyorum anlıyorsunuz gidiyor başka yoruma yine aynı şeyleri söylüyorsunuz tamamen zûl olarak adlandırabilirim şuan.
Larsen paylaşımında, Erdoğan’ın Merkez Bankası’nı yönettiği sürece TL’de hiçbir zaman iyimser(boğa) pozisyon almayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
'Piyasanın yenilenmesinden/açılışından sonra yaşanan TL’deki çalkantı dolardan çok euro için büyük bir sorun.'
illa sana gelip bak bu balık diye anlatmakmı gerekiyor. adamlar sana terörist itlerimi cezalandırdın demesimi gerekiyor ?
kurtulun şu özentilik olaylarından. kurtulun şu erdoğan düşmanlığından.
erdoğanın bir sözü var.
beni sevmeyenler vatan hainidir demiyorum ama beni vatan hainleri sevmez.
Adam diyor ki, Erdoğan merkez bankasını yönettiği sürece Türk Lirasında pozisyon almayacağız diyor.
Sen fazla AHaber izleyip, saplantılı siyasi fikirlerinle istanbul sözleşmesinden teröristlerden bahsediyorsun.
AKP gelmeden önce o teröristler defalarca tutuklandılar, hatta mecliste kelepçelenip götürüldükleri zamanlar oldu ve ekonomi falan çökmedi.
Defalarca teröristler hapse atıldı, belediye başkanları tutuklandı kayyumlar atandı yine ekonomi falan çökmedi.
İşin özü senin uydurduğun gibi bu işin istanbul sözleşmesi ile ya da hdp ile falan uzaktan yakından ilgisi yok.
Bu iş Erdoğan'ın ekonomi bilimine aykırı uydurma ekonomi politikalarından kaynaklanıyor.
Açık Serbest Piyasa Ekonomisinde aynı anda hem kuru hem faizi kontrol edemezsin, sen hangisini kontrol etmeye kalkarsan diğerini piyasa belirler. Piyasa ekonomisinin gerektirdiğini yapan merkez bankası başkanını görevden alıp faizi baskılama amacını gösterirsen, piyasa da bu saçmalığa tepki olarak kurda pozisyonunu alır.
Siz bu kafa ile bu memleketin çöküşüne neden olacaksınız.
Tek sorun sizin gibi ekonomi bilmeyen insanlar yüzünden biz de aynı gemide batacağız...