Konu
Premium Domain - İndirim Kodu Sitesi DA 13 Satışta
23-03-2021, 12:47:20
TolgaSERT
Site adresi :
İndirimist.com
Fiyat: 3.500TL - Düştü - Teklif verebilirsiniz
Sitenin aylık getirisi: 50-100₺
Sitenin açılış tarihi:
25.10.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kupon Kampanya paylaşımı
Günlük hit sayısı: 500-1K
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: DA13
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Tüm içerik dahil
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı:
Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Süresiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Yok.
Merhabalar arkadaşlar geçen gün forumdan bi arkadaştan almıştım gelir ortaklığı sistemini bilen bilir türkiyede yeni yeni projeler çıkmaktadır ve ciddi şekilde gelir elde eden insanlar var zamanında bir indirim kodu ile bende 5-10k şeklinde ödemeler almıştım ozamanlar sitem yoktu fakat fabrikada çalışıyorum sırf bu yüzden satma nedenim tekrardan satışa koydum arkadaşlar gerçekten samimi olarak söylüyorum yatırımlık bir sistemdir kupon paylaşım vb siteler çünkü geleceği var insanların en çok aradığı kelimeler zaten bakınca anlıcaksınız sitenin eski olması ve içeriklerin sağlam olması 1 tık daha iyi tabi
ayrıca gelir ortaklığındaki üyeliği vericem çiçek sepeti hepsi burada tüm markalar onaylı direk alıp kazanmaya başlayabilirsiniz sitenin seo durumu çok iyi biraz linklemede kendim yaptım zaten birazda sosyal medya ile ilerlerseniz gerçekten ciddi rakamlar bırakır pasif kazanç olarak
tekrar diyorum fabrikada çalışıyorum + olarak sitelerim var gerçekten ilgilenemicem bakamıyorum bile o yüzden satışa koyuyorum alan arkadaş ilgilenirse gerçekten ciddi miktarda kazançlar elde edebilir teması şuan sadece 65 dolar civarı
Google search Görüntü 100 keyword rekabettedir durumu iyidir
https://prnt.sc/10tbbij
İletişim Wp: 05075492732